Як приготувати борщ з вушками

Борщ з «вушками» пісний

Відео: Як приготувати смачний дієтичний борщ (Diet soup)

потрібно:

— буряк — 750г
— вода — 4 склянки
— коріння, сіль, цукор, шматочок житнього хліба

для тесту:
— борошно — 1 склянка
— вода

для начинки:
— свіжі гриби — 100г
— цибуля ріпчаста — 100г
— масло рослинне — 1 ст.л.
сіль, перець мелений чорний — за смаком
— мелені сухарі — 1-2 ст.л.

рецепт:
Половину всієї кількості буряків очистити, нарізати шматочками, покласти разом з шматком житнього хліба в скляну банку і залити водою. Банку накрити марлею і протягом тижня тримати в теплому місці.

Потім з коріння і залишилася буряка зварити червоний бульйон, коли всі продукти будуть готові, борщ під кришкою витримати ще одну годину, потім додати бродить бурякової пасти, заправити сіллю і цукром, довести до кипіння.

Борщ можна приготувати і дещо простіше: червоний буряк натерти на тертці або дрібно нарізати, залити овочевим бульйоном, в який додано трохи оцту або кислого соку. Після півгодинної витримки прозорий бульйон процідити і заправити, потім знову довести до кипіння.

Для «вушок» приготувати в`язке, не дуже круте тісто, розкачати тонким шаром і нарізати кубиками. Для начинки нарізані гриби і цибулю згасити в маслі, остудити, з`єднати з приправами і меленими сухарями. На кожен шматочок тіста покласти гіркою начинку і покрити так, щоб вийшли трикутні маленькі пиріжки. Краї тесту щільно защипнути, щоб начинка під час варіння не витекла, пиріжку надають форму «вушка». Смажити у фритюрі або варити в злегка підсоленій воді, поки «вушка» не випливуть на поверхню, потім покласти їх у гарячий борщ або подати окремо.

Источник: babyken.ru

Корисна їжа

Як приготувати борщ

Пропоную вам спробувати приготувати борщ із «вушками». Можу запевнити, що ви не пошкодуєте, а навпаки, пальчики обліжете .

1. 1 кг бордовою буряків;

2. 1,2 л кип’яченої води;

3. 50 г житнього хліба;

4. сіль, цукор, мелений чорний перець;

5. 5 картоплин, 5 морквин, 1 середня цибулина.

1. 1 склянка борошна вищого сорту;

2. трохи теплої кип’яченої води.

1. 100 г печериць;

2. 1 велика цибулина;

3. 2 столові ложки рафінованої олії;

4. 1 столова ложка панірувальних сухарів несолодких;

5. сіль, мелений чорний перець.

Тепер докладно розписую весь механізм приготування.

Такий борщ потрібно починати готувати за тиждень до намічуваної дати його поїдання. От за цю саму тиждень вам потрібно очистити 0,5 кг буряка, нарізати її дрібною соломкою, обережно вкласти в банку або емальований каструлю, туди ж помістити покришений хліб (бажано корочку, а не м’якиш) і, заливши все це теплою кип’яченою водою і накривши марлею, забути про борщ до дня його приготування. До речі, тримати буряк потрібно в кімнатних умовах, не в холодильнику.

У намічений для бенкету день у великій каструлі зваріть картоплю соломкою, моркву кільцями, що залишилися 0,5 кг буряка і цілу (не розрізайте навіть навпіл) цибулину (її після варіння треба витягти). Коли всі овочі зваряться, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і дайте настоятися 1 годину. Після цього треба додати отриманий бульйон того, що тиждень бродило у вас в банку (додайте ложку і пробуйте, ще додайте і знову пробуйте. Тут справа виключно у вашому смаку). Далі посоліть, посахаріте і поперчіть ваше вариво, доведіть до кипіння і вимкніть, залишивши остигати під кришкою.

Тепер вам потрібно приготувати «вушка». Це миле назва розповідає пелюсточку-пиріжки з тіста. Для господарочок з лінню: «вушка» можна запросто замінити «катишки».

Так от, «вушка». Для них приготуйте густе в’язке тісто на воді, ТБУЛБФБКФЕ його на столі і наріжте кубиками. Кожен кубик — майбутній пиріжок-«вушко».

Для начинки треба протушкувати печериці з цибулинкою і охолодити вийшла суміш. Тут важливо, щоб шматочки грибів і цибулі були небольщого розміру, тому що пиріжки-то маленькі, на один укус. У майстерних майстринь в столовій ложці вміщується 2, а то й 3 «вушка».

Вважаємо, що начинка готова, і приступаємо до ліплення пиріжків. Ліпити потрібно так, як ви ліпіть звичайні пиріжки. Складність вся полягає в тому, що залеплівать треба дуже-дуже міцно (а це дуже копітка праця!). Пиріжкам надають форму пелюсточку або «вушок», хоча кульки теж відмінно проходять. Що ж з «вушками» робити далі? А ось що: їх можна зварити в солоній воді або посмажити в киплячому маслі (як фрі). Процес варіння аналогічним такому у вареників (варимо до тих пір, поки не спливе)./>

  • Чи любите ви вигадувати нові страви? Шніц-лек
  • Як зробити різдвяну ковбасу?
  • З чим їдять вустершірскій соус?
  • Залишився рис після вечері? 12 простих рецептів Re-використання. Частина 1
  • Погадала по-азійському або . прикол? Fortune Cookies — печиво з прогнозами
  • Що будемо готувати на Благовіщення? Рибне достаток
  • Що можна приготувати з огірків?

Источник: infoods.ru

Архів статей

Як приготувати борщ з «вушками»?

Пропоную вам спробувати приготувати борщ з «вушками». Можу запевнити, що ви не пошкодуєте, а навпаки, пальчики оближете .

Для юшки:
1. 1 кг бордовою буряків;
2. 1,2 л кип’яченої води;
3. 50 г житнього хліба;
4. сіль, цукор, мелений чорний перець;
5. 5 картоплин, 5 морквин, 1 середня цибулина.

Для тіста:
1. 1 склянка борошна вищого сорту;
2. трохи теплої кип’яченої води.

Для начинки:
1. 100 г печериць;
2. 1 велика цибулина;
3. 2 столові ложки рафінованого рослинного масла;
4. 1 столова ложка панірувальних сухарів несолодких;
5. сіль, мелений чорний перець.

Тепер докладно розписую весь механізм приготування.

Такий борщ потрібно починати готувати за тиждень до намічуваної дати його поїдання. Ось за цю саму тиждень вам потрібно очистити 0,5 кг буряка, нарізати її дрібною соломкою, обережно вкласти в банку або емальовану каструлю, туди ж помістити покришений хліб (бажано корочку, а не м’якуш) і, заливши все це теплою кип’яченою водою і накривши марлею, забути про борщ до дня його приготування. До речі, тримати буряк потрібно в кімнатних умовах, не в холодильнику.

У намічений для бенкету день у великій каструлі зваріть картоплю соломкою, моркву колечками, що залишилися 0,5 кг буряка і цілу (не розрізайте навіть навпіл) цибулину (її після варіння треба витягти). Коли всі овочі зваряться, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і залиште настоятися 1 годину. Після цього треба додати в отриманий бульйон того, що тиждень бродило у вас в банку (додайте ложку і пробуйте, ще додайте і знову пробуйте. Тут справа виключно у вашому смаку). Далі посоліть, поцукрити і поперчіть ваше вариво, доведіть до кипіння і вимкніть, залишивши остигати під кришкою.

Тепер вам потрібно приготувати «вушка». Це миле назва розповідає пелюсточку-пиріжки з тіста. Для господарочок з лінню: «вушка» можна запросто замінити «катишкамі».
Так от, «вушка». Для них приготуйте густе в’язке тісто на воді, ТБУЛБФБКФЕ його на столі і наріжте кубиками. Кожен кубик — майбутній пиріжок-«вушко».

Для начинки треба протушкувати печериці з цибулинкою і охолодити вийшла суміш. Тут важливо, щоб шматочки грибів і цибулі були небольщой розміру, тому що пиріжки-то маленькі, на один укус. У майстерних майстринь в столовій ложці вміщується 2, а то й 3 «вушка».

Вважаємо, що начинка готова, і приступаємо до ліплення пиріжків. Ліпити потрібно так, як ви ліпіть звичайні пиріжки. Складність вся полягає в тому, що залеплівать треба дуже-дуже міцно (а це дуже копітка праця!). Пиріжкам надають форму пелюсточку або «вушок», хоча кульки теж відмінно проходять. Що ж з «вушками» робити далі? А ось що: їх можна зварити в солоній воді або посмажити в киплячому маслі (як фрі). Процес варіння аналогічним такому у вареників (варимо до тих пір, поки не спливе).

Ось і всі справи.
Залишилося розлити борщ по святковим тарілках, укласти туди «вушка» і подати окремо густу сметану. Чудово буде, коли до цієї всієї смакоти ви подасте бутерброди з найсвіжішого білого хліба з домашнім зельців та домашньої гірчицею!

Источник: arhiv-statey.pp.ua

Як приготувати борщ з «вушками»?

Пропоную вам спробувати приготувати борщ з «вушками». Можу запевнити, що ви не пошкодуєте, а навпаки, пальчики оближете .

1. 1 кг бордовою свекли;

2. 1,2 л кип’яченої води;

3. 50 г житнього хліба;

4. сіль, цукор, мелений чорний перець;

5. 5 картоплин, 5 морквин, 1 середня цибулина.

1. 1 склянка борошна вищого сорту;

2. небагато теплої кип’яченої води.

1. 100 г шампіньонов;

2. 1 велика цибулина;

3. 2 столові ложки рафінованої масла;

4. 1 столова ложка панірувальних наслідках сухарей;

5. сіль, мелений чорний перець.

Тепер докладно розписую весь механізм приготування.

Такий борщ потрібно починати готувати за тиждень до запланованій дати його поїдання. Ось за цю саму тиждень вам потрібно очистити 0,5 кг буряка, нарізати її дрібною соломкою, акуратно укласти в банку або емальовану каструлю, туди ж помістити покришений хліб (бажано корочку, а не м’якуш) і, заливши все це теплою кип’яченою водою і накривши марлею, забути про борщ до дня його приготування. До речі, тримати буряк потрібно в кімнатних умовах, не в холодильнику.

У намічений для бенкету день у великій каструлі зваріть картоплю соломкою, моркву кільцями, що залишилися 0,5 кг буряка і цілу (не розрізайте навіть навпіл) цибулину (її після варіння треба витягти). Коли всі овочі зваряться, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і залиште настоятися 1 годину. Після цього треба додати в отриманий бульйон того, що тиждень бродило у вас в банку (додайте ложку і пробуйте, ще додайте і знову пробуйте. Тут справа виключно у вашому смаку). Далі посоліть, посахаріте і поперчіть ваше вариво, доведіть до кипіння і вимкніть, залишивши остигати під кришкою.

Тепер вам потрібно приготувати «вушка». Це миле назва розповідає пелюсточки-пиріжки з тесту. Для хазяєчок з лінню: «вушка» можна запросто замінити «катишкамі».

Так от, «вушка». Для них приготуйте густе в’язке тісто на воді, розкачайте його на столі і наріжте кубиками. Кожен кубик — майбутній пірожок- «вушко».

Для начинки треба протушкувати печериці з цибулинкою і охолодити вийшла суміш. Тут важливо, щоб шматочки грибів і цибулі були небольщой розміру, тому пиріжки-то маленькі, на один укус. У майстерних майстринь в столовій ложці вміщується 2, а то і 3 «вушка».

Вважаємо, що начинка готова, і приступаємо до ліплення пиріжків. Ліпити потрібно так, як ви ліпіть звичайні пиріжки. Складність вся полягає в тому, що залепліваются треба дуже-дуже міцно (а це вельми копітка праця!). Пиріжкам надають форму лепесточков або «вушок», хоча кульки теж відмінно проходять. Що ж з «вушками» робити далі? А ось що: їх можна зварити в солоній воді або посмажити в киплячій олії (як фрі). Процес варіння аналогічний такому у вареників (варимо до тих пір, поки не спливе).

Ось і всі справи.

Залишилося розлити борщ по святковим тарілках, укласти туди «вушка» і подати окремо густу сметану. Чудово буде, якщо до цієї всієї смакоти ви подасте бутерброди з найсвіжішого білого хліба з домашнім зельцем та домашньої гірчицею!

Источник: scoolbylife.ru