Як приготовить борщ у мультиварці

Борщ в мультиварці

Всім відомо, що нині технічний прогрес жодного дня не стоїть на місці. Ось і кухонні електроніку він не обійшов стороною, а мультиварка є яскравим тому прикладом. Це дуже зручний у застосуванні прилад для приготування самих різних блюд. Крім того, вся їжа приготовлена таким чином, зберігає в собі при обробці максимум корисних речовин. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування борщу в мультиварці.

Інгредієнти для приготування борщу в мультиварці:

  1. Свинина (можна на кісточці) — 300 грам
  2. Цибуля ріпчаста — 1 штука
  3. Морква — 1 штука
  4. Помідор — 2 штука
  5. Перець болгарський — 1 штука
  6. Картопля (середнього розміру) — 4 штуки
  7. Капуста білокачанна — 200 грам
  8. Приправа — за своїм смаком
  9. Часник — 2 зубчики
  10. Сік лимонний – 1/3 лимона
  11. Олія оливкова-2-3 столові ложки
  12. Томатна паста — 3 столові ложки
  13. Буряк (середнього розміру) — 1 штука
  1. Терка
  2. Обробна дошка
  3. Гострий ніж
  4. Столові прилади
  5. Часниковий прес
  6. Кухонний паперовий рушник
  7. Мультиварка
  8. Порційні тарілки

Приготування борщу в мультиварці.

Крок 1: Готуємо м’ясо

Для початку ретельно промийте під струменем холодної проточної води шматок м’яса, потім осушіть за допомогою кухонного паперового рушника. Наріжте м’ясо на шматочки середнього размера.Включите мультиварку в режимі «випічка», додайте в неї оливкова олія, потім викладіть м’ясо і обсмажте з усіх боків, приблизно хвилин 20. У цей час поки обсмажується м’ясо, добре промийте під проточною водою всі овочі. Очистіть від шкірки моркву і буряк, потім натріть їх окремо на середню терку. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою, потім подрібніть. Подрібнені моркву і цибулю додайте в каструлю і обсмажте разом з м’ясом ще хвилин 10-15.

Крок 2: Додаємо і обсмажуємо овочі

Помідори наріжте тоненькими скибочками. Коли обсмажаться цибулю і моркву, додайте в каструлю буряк і подрібнені помідори, обсмажте разом з усім, хвилин 10. В цей час наріжте болгарський перець, кубиками або часточками, як Вам більше подобається. Потім відправте до всього іншого, додайте томатну пасту, видавіть через часниковий прес часник, посипте приправою, і також злегка обсмажте, хвилин 10.

Крок 3: Варимо борщ

В цей час очистіть від шкірки картоплю і наріжте невеликими кубиками. Нашаткуйте капусту. Потім додати їх у каструлю, підсолити за своїм смаком і заливайте чистої відфільтрованої водою. Переведіть мультиварку в режим «гасіння». Готуйте борщ протягом півгодини.

Крок 4: Подаємо борщ в мультиварці

Готовий борщ залиште хвилин на 20, щоб настоявся, потім розлийте ще гарячим по порційних тарілках і подавайте до обіднього столу. В якості прикраси можете використовувати половинки зварених круто яєць, просто викладіть по 1 половинці в кожну тарілку.

Приємного Вам апетиту!

— Капусту можна використовувати не тільки белокачаную, можете застосувати і пекінську, і цвітну капусту. На Ваш розсуд.

— Подавати борщ можна разом зі сметаною, майонезом або вершками, будь-якої жирності.

Згори можете посипати кожну тарілку борщу дрібно подрібненою зеленню петрушки або кропу.

— Якщо Ви хочете харчуватися правильно, то такий прилад, як мультиварка Вам життєво необхідний. Борщ, приготовлений в мультиварці, збереже в собі максимум корисних вітамінів і корисних речовин.

— Таймер дозволить Вам приготувати страву до певного часу. Навіть у тому випадку, якщо Ви затримаєтеся і не зможете під час підійти до приладу, він сам переключиться в режим підігріву і до Вашого приходу збереже блюдо теплим.

Источник: cookery.com.ua

Рецепт. Борщ в мультиварке

Рецепт. Борщ в мультиварці

Теги: Приготування Борщ в мультиварці як готується у домашніх умовах. Як зробити Борщ в мультиварці як приготувати вдома. Як приготувати Борщ в мультиварці у домашніх умовах. Як готується, приготування і як зробити вдома.

Ингредиенты рецепта: Борщ в мультиварке

1) тушёнка мясная 1 банка
2) 1 кг. картофеля
3) 1 луковица
4) 1 морковь
5) 1 свекла
6) 1.5 ст.л томатной пасты
7) капуста 300 гр.
8) соль
9) перец
10) лавровый лист
11) растительное масло
12) сахар 1 ст.л.
13) уксус 1 ст.л.
14) чеснок 2-3 зубчика
15) зелень

теги: Домашний рецепт как сделать Борщ в мультиварке как готовить с фотографиями. Как делать или как приготовить Борщ в мультиварке приготовление в домашних условиях быстро.

Как приготовить: Борщ в мультиварке

Talia.ua: С мультиварке выходит очень вкусный и наваристый борщ.

В кастрюлю от мультиварки наливаем подсолнечное масло, кладем нарезанный мелкими кубиками лук и обжариваем до золотистого цвета в режиме выпечка. Добавляем томатную пасту и ещё немного обжариваем.

Теперь добавляем тушёнку, лавровый лист, очищенный и нарезанный кубиками картофель, нашинкованную капусту, натёртую морковь и свеклу, уксус. соль и сахар.

Доливаем воду до метки и варим в режиме «Варка на пару» и15 минут.
Когда закипает переводим в режим «Молочная каша».

И после звукового сигнала добавляем мелко нарезанный чеснок и зелень и оставляем на 30 минут в режиме «Подогрев».

Очень вкусно.
Приятного аппетита.

Источник: talia.ua

Datalife Engine Demo

Зазвичай смачні страви довго готуються, особливо якщо мова йде про приготування борщу. Але за допомогою мультиварки і фантазії, можна прискорити цей процес. Швидкий борщ допоможе заощадити час і навіть гроші, так як рецепт дуже простий. Тим більше, його можна приготувати в будь-якої моделі Редмонд, Панасонік, Філіпс та інших брендах. Для борщу нам буде потрібно:

    М’ясо для бульйону (можна курку) — грам 200-300;

  • Цибуля — 1 штука;
  • Морква — 1 середня;
  • Буряк — 1 штука (можна заморожену кубиками);
  • Капуста -? невеликого качана;
  • Картопля — 4 середніх бульби;
  • Томатна паста або недорогий кетчуп — 3-4 ст. ложки;
  • Сіль, спеції і часник за смаком;
  • Олія соняшникова — для обсмажування.
  • Мультиварка: Панасонік, Філіпс, Редмонд, Поларіс та інші.

    Мультиварку включаємо на режим «Випічка» -40 хвилин, наливаємо масло, і, поки воно розігрівається, шаткуємо цибулю. Кладемо його в каструльку і починаємо займатися морквиною: миємо, чистимо, тремо на середній тертці. Закінчивши, відправляємо моркву пасерувати до цибулі.

    Через невеликий проміжок часу (близько 5 хвилин), додаємо в каструльку кетчуп, перемішуємо, і трохи звільнивши ділянку дна, кладемо для обсмажування розморожену курку. Це дозволить уникнути появи піни в нашому супі.

    Через ще 5 хвилин курку перевертаємо, перемішуємо цибулю і моркву, додаємо буряк. Буряк розморожувати, промивати і замочувати. Якщо у вас свіжа буряк, то варто трохи налити рідини, щоб овочі не пригоріли. Залишаємо все в каструльці на час близько 10-15 хвилин.

    Після цього вимикаємо режим «Випічка» і додаємо залишилися продукти: капусту і картоплю. Заливаємо холодною водою і кладемо спеції: у нас приправа для м’ясних страв і сіль. Ставимо «Гасіння» на 1,5 години. Після сигналу додаємо часник і через кілька хвилин їмо чудовий борщ.

    Источник: gotovim-doma.soto4ki.ru

    Червоний борщ в мультиварці – як приготувати по-українськи?

    Борщ – стародавнє блюдо, яке користується дуже великою популярністю. Це класична українська страва готують практично в кожному куточку світу. Борщ дуже поживний, незвичайний і володіє приголомшливим ароматом. Є безліч різних рецептів борщу, які відрізняються один від одного технікою приготування і компонентами, які входять в це чудове перше блюдо.

    Якщо ви дотримуєтеся дієт або постите, то для вас є кілька варіантів пісного борщу.

    Для любителів м’яса можна приготувати хороший наваристий борщ на бульйоні. При бажанні можна зварити не менш ситний борщ без м’яса, використовуючи звичайну квасолю. Основний компонент будь-якого борщу це буряк. В залежності від того, яку буряк ви купите для свого борщу, буде залежати і смак, а також колір страви. Раніше для того, щоб приготувати борщ потрібно дуже велику кількість часу. Готувати його часто було дуже проблематично, за рахунок того, що це досить трудомісткий процес. З появою мультиварок все стало набагато простіше і швидше. Пропонуємо вашій увазі один з рецептів приготування борщу в мультиварках Поларіс і Редмонд.

    Розповімо вам, як приготувати смачний хліб в мультиварці редмонд – покроковий рецепт.

    Хочете приготувати суп? Тут рецепт курячого супу, розповімо, як зробити смачний бульйон.

    У нашому рецепті, обговоримо приготування тушкованої капусти в мультиварці, як приготувати з м’ясом?

    Рецепт: червоний борщ в мультиварці Поларіс і Редмонд

    Інгредієнти, які знадобляться для приготування борщу:

    Для бульйону:

    Овочі для борщу:

    Додаткові інгредієнти:

    Як приготувати борщ в мультиварці Поларіс і Редмонд?

    Процес приготування борщу бажано почати заздалегідь, так як вам буде потрібно час для того, щоб зварити бульйон. Для варіння бульйону візьміть чашу від мультиварки покладіть туди одну моркву і одну цибулину. М’ясо добре промийте , покладіть в чашу. Все це залийте водою, так щоб чаша була заповнена на 2/3. Увімкніть каструлю і поставте її в режим «Суп». Якщо такого режиму немає, можна зварити бульйон в режимі «Гасіння». Варитися наш бульйон буде близько двох годин.

    Картоплю, моркву, буряк і капусту потрібно добре помити під проточною водою. Картоплю почистити і порізати дрібними кубиками. Моркву і буряк також необхідно почистити і натерти на середній терці.

    При бажанні, щоб заощадити час можна скористатися спеціальним комбайном. Капусту слід добре промити і зняти верхні листки. У борщ краще класти дуже дрібно порізану капусту, тому краще всього нарізати її в комбайні.

    Якщо у вас немає цієї машини, ви можете зробити це звичайним ножем, або пристосуванням для чищення картоплі. Ріпчасту цибулю треба очистити і нарізати дрібно.

    При бажанні ви можете відразу помити і нарізати зелень, яка вам знадобиться в кінці приготування. Помідори добре помийте і дайте їм обсохнути. Два помідори поріжте дрібними кубиками.

    У чашу від мультиварки додайте соняшникову олію. Поставте мультиварку в режим «Смаження», закривати кришку непотрібно. Якщо такого режиму немає, можна приготувати засмажку і в режимі «Випічка». Покладіть в чашу дрібно нарізану цибулю. Цибулю потрібно обсмажувати протягом 7 – 10 хвилин, при цьому періодично помішуючи. Після цього додайте до цибулі моркву і смажте ще близько 10 хвилин.

    При постійному помішуванні потроху додавайте буряк. Буряк разом з іншими інгредієнтами повинна потушиться ще близько 5 хвилин. Після цього вам потрібно взяти порізані помідори і додати до засмажки.

    Ті помідори, які залишилися вам потрібно розрізати на дві частини і руками видавити з них сік. Це замінить будь-яку томатну пасту і при цьому буде набагато смачніше і корисніше. Все це добре перемішайте і протушкувати в тому ж режимі ще близько 10 хвилин.

    Розповімо вам, як приготувати плов з куркою в мультиварці редмонд, відмінне блюдо для вечері або обіду. Покрокова інструкція з фото – готуємо смачно разом!

    Обговоримо процес приготування піци в мультиварці: http://multrecept.com/vtoroe/vyipechka/gotovim-pitstsu-v-multivarke.html, дізнаємося яке тісто краще використовувати.

    Останній крок приготування.

    Сварившейся бульйон вам потрібно процідити через дрібне сито або марлю. Це потрібно для того, щоб наш борщ був не мутний. М’ясо, яке зварилося, потрібно остудити і дрібно нарізати. У чашу мультиварки покладіть зажарку, дрібно нарізану капусту, картоплю, м’ясо, сіль, перець, приправу і все це залийте бульйоном. Рідини у вас повинно вийти близько 2 літрів.

    Якщо одного бульйону недостатньо, то додайте фільтровану воду. Увімкніть мультиварку в режим «Суп» і готуйте борщ 1 годину. Після того, як прозвучить сигнал відкрийте кришку мультиварки і покладіть в борщ зелень. Після цього поставте борщ в режим «Підігрів» ще на 15 хвилин. Після сигналу відкрийте кришку і дайте страві трохи постояти, щоб вийшла зайва волога. Тим часом візьміть сало і дрібно наріжте його.

    Часник пропустити через чеснокодавку і розмішайте з салом. Покладіть сало з часником до борщу і добре перемішайте. За допомогою спеціальних щипців дістаньте чашу з мультиварки. Борщ потрібно подавати на стіл гарячим. Зазвичай безпосередньо перед подачею страви додають кілька ложок сметани.

    Відео рецепт: борщ в мультиварці Редмонд

    Источник: vidpoviday.com